lauantai 13. helmikuuta 2016

Hei vaan ja tervetuloa blogimme pariin!

Viime viikolla Antin mielen syövereistä pulpahti ajatus yhteisestä tekemisestä, haasteesta.
Kun vuoro viikoin antaisimme toisillemme mielivaltaisesti aiheen, joka täytyisi kuvata seuraavalla viikolla, voisi se luoda arkipäiväisiin asioihin uusia kantsantokantoja, mielekkäitä ja leppoisia hetkiä loopin läpi lorvaillen tai viikon verran luomisen tuskaa ja hetkellisesti kuolleen luovuuden epätoivoista elvyttämistä.
Tällä tavoin me emme kilpaile toisiamme vastaan, vaan sitä tärkeintä vastustajaa, itseämme vastaan.

Miten tehdä kaunis kuvasarja aiheesta Tie, joka on Antin ensimäinen haaste, jonka Heidi antoi poikkeuksellisesti keskiviikkona 3.2. Tietysti pari päivää lyhempi kuvausaika loi jo oman haasteen, mutta kuvaukseen ja fiiliksiin paneudutaan syvemmin julkaisun yhteydessä huomena 14.2. klo 21.oo, joten tervetuloa silloin tämän pienen virtuaalisen taidemuseon avajais-näyttelyyn!
Heidi sai oman haasteensa 7.2., aiheena Vesi. Hänen luomaa visuaalista kauneutta pääsemme ihailemaan 21.2. 21.oo. Me emme siis katsele toistemme kuvia ennen julkaisua, joten onhan tässä aika odottavat fiilikset molemmin puolin niin näiden nykyisten, kuin tulevien haasteiden osalta.

Luvassa on varmasti mielenkiintoisia hetkiä näppäimistön molemmin puolin, joten toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi blogimme pariin, toivomme että me tuomme teidän elämään jotain kaunista ja odottamisen arvoista!

Ystävällisin terveisin: Antti ja Heidi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti