sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Viikon 9 Viisikko; Työ

01. Floristi

02. Kauppias

03. Trukkikuski

04. Siivooja

05. Leikkimisen ammattilainen!


Jälkipuheet:

Sain aiheekseni tosiaan työ ja heti innostuin hurjasti aiheesta. Tämä oli juuri sellainen aihe josta minulla oli jo valmiiksi hyvin selkeitä mielikuvia miten sen haluan toteuttaa ja millaisia kuvia haluan työstää. Halusin päästä kuvaamaan ihmisiä työnsä äärellä. Tämä vaati itseltäni aika paljon aikaa, vaivaa ja järjestelyjä mutta kaikki oli todellakin sen arvoista. Sain mahtavan mahdollisuuden päästä kuvaamaan mielenkiintoisiin työpaikkoihin ja sain tavata hienoja ihmisiä tämän pienen matkan varrella. Jokainen kuvausreissu oli aivan mahtava kokemus ja niistä jäi todella hyvä fiilis. Lisäksi jokaiselta reissulta jäi paljon hyviä oppeja mukaan. Pakko myöntää että olen kyllä todella tyytyväinen tähän lopputulokseen, siitä tuli juuri sellainen kuin olin suunnitellut. 
Haluankin lämpimästi kiittää Lamminpään Puutarhan Nooraa, K-Market Haukiluoman  Pasia, Haapanen Oy:n Jukkaa, L&T:n Iiristä sekä poikaani Reinoa jotka mahdollistivat tämän upean kokonaisuuden. Suosittelen tutustumaan ja käyttämään jokaista mukana ollutta yritystä ja heidän palveluitaan, niin minäkin aion tehdä! :) 

Seuraava aiheeni onkin Vanhuus, joka tulee julki sunnuntaina 20.3.2016 klo 21. Mutta sitä ennen saamme nähdä jo ensi sunnuntaina 13.3.2016 klo 21 Antin näyttelyn aiheesta Bussi. Tervetuloa siis taas jatkossa Viisikon pariin! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti