sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Viikon 22 Viisikko; Arki

01.


02.


03.


04.


05.


Loppusanat:

Kuten huomasittekin, niin tämän viikon Arki-aiheinen näyttely poikkeaa teknisesti huomattavasti aiemmista näyttelyistä.
Aikataulut menivät mönkään ja tämän päiväinen matka Kuusankoskelle esti normaalin julkaisun, joten latasin arjen kuvat puhelimestani, jotka tämän kahden viikon aikana olen ottanut.
Sinänsä, myöskin muutama matkapuhelin kuvakin oli tarkoitus mukaan näyttelyyn ottaa myös alkuperäisen suunnitelman mukaan, joten ihan pystymetsästä repäisty ei tämä idea ollut, mutta eihän tämän nyt ihan näin pitänyt mennä.
Epätoivon alhossa julistin Viikon Viisikon facebook-sivulle, että julkaisu siirtyy maanantaille, mutta julkaisun lykkääminen tuotti jo pelkästään ajatuksen tasolla niin paljon ahdistusta, että päätin julkaista näyttelyni tälläisenä, vajavaisena ja tyylittelemättömänä, mutta arkeen kuuluvat myös kompromissit, joten vaikka teknisesti tämä näyttelyni tuleekin varmasti olemaan jonkin asteinen häpeäpaalu, niin siitä huolimatta olen onnellinen siitä, että sain näyttelyn ajallaan pihalle niillä tarvikkeilla mitä minulla oli, enkä lähtenyt siirtämään deadlinea, vaikka sekin tosiaan jo vakavasti mielessä kävikin.
Tämä oli minun Arkeani viiden kuvan verran, seuraava aiheeni on Kirja ja sen julkaisu on 19.6. klo 21.00, eikä se tule koostumaan kännykkäkuvista.
Muistakaa tulla myös ensiviikolla paikalle katselemaan Heidin Valokuvaus-aiheinen näyttely.

Aurinkoista kesän jatkoa!

- Antti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti