sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Viikon 35 Viisikko; Moottoriurheilu















Epilogi:
Tuttavani kautta sain mahdollisuuden seurata päivän F-Cupia kilpaa ajavan Jonni Ruottusen auton testausta ja valmistautumista Black Rocket rallia, Pirelli rallia sekä Salpausselkä rallia varten. Jonni on ajanut vuodesta 2010 asti kartturinsa Mikko Niemelän kanssa. Auto on ehtinyt miehillä vaihtua Ladasta Volvoon jotka molemmat on itse rakennettu. Ruottunen onkin nyt oman sarjansa mestari! Jos totta puhutaan, olen niin ummikko että mennessäni tätä juttua tekemään ei minulla ollut harmainta aavistustakaan minkä taiturin toimintaa pääsin seuraamaan. Koko laji on minulle aika vieras, vaikka nuorempana autot ovatkin suuresti kiinnostaneet. Vieraanvaraisesti minut kuitenkin toivotettiin tervetulleeksi katselemaan toimintaa, kuvailemaan ja kysymään lajista mitä mieleeni tulee. Heti alkuun perille päästyäni minulle iskettiinkin kypärä päähän ja istutettiin Jonnin kyytiin. Ihan mieletön kokemus ja ohittamaton mahdollisuus! Oli ihan huikeeta! Huumorintajuista, iloista ja ystävällistä ralliväkeä oli mielenkiintoinen seurata päivän ajan.
Kuvauspäivänä Ruottusen auto ei vielä ollut valitettavasti saanut paikalleen kaikkia sponsoreiden tarroja, mutta Jonnia sponsoroi tällä hetkellä:
Rallybaron
Netbaron
Verhoomo Sorsa Oy
Hämeen Asennus Oy
ÄIJÄ
Bluechem
Tekivai
Sammon Auto
Taksi Tero Mäki
Villein Oy

Ehdottomasti yksi sellainen Viisikkoon tekemistäni näyttelyistä josta jää tunne että näyttelyn voisi tehdä paljon laajemmin eikä vain kutistaa viiden kuvan mittaiseksi. Tällä kertaa kuitenkin näin, ehkä joskus laajemminkin. Aika ja luovuus näyttää.
Haluan omasta puolestani toivottaa Ruottuselle&Niemelälle onnea ja menestystä tulevissa kilpailuissa, sekä kiittää lämpimästi koko porukkaa hauskasta kuvauspäivästä! :)

-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti