sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Viikon 18 viisikko; Musiikki

1. Francis Koira


2. Kalifornia-Keke & Tommishock


3. JXO:n Jere


4. JXO:n Ode


5. Gettomasa


Jälkipuheet:

Kun sain Heidiltä aiheeksi Musikki, niin olin kieltämättä innoissani. Kaksi asiaa ovat minulle tärkeitä, valokuvaus ja musiikki, joten mikä olisikaan sen siistimpää, kuin kuvata ja samalla kuunnella hyvää musiikkia?
Joten tästähän ei olisi kahta sanaa, kuvien tulisi olla keikalta, mutta mikä olisi se musiikki mitä haluaisin kuunnella, mitä haluaisin kuvata?
Tampereen keikkoja selatessa bongasin 03Crewin järjestämän Levyjulkkarit x 4-tapahtuman.

Omalla tavallaan vanhana raskaan musiikin ystävänä olin ajatellut jotain kokonaan erillaista, mutta sillä hetkellä ymmärsin koko näyttelyn suunnan.
Nykyään kun vielä tulee kulutettua tuota suomi räppiä käytännössä koko ajan, niin tämähän olisi täydellistä.
Ja BOOM, niinhän se olikin. Tämä näyttely kärsi aivan käsittämättömästä kuvien paljoudesta. Toinen toistaan parempia ruutuja ja toinen toistaan siistimpi fiilis, Viikon Viisikon facebook-sivuille tulee siis keskiviikkona kohtuu paljon näyttelystä pois jääneitä ruutuja.

Tätä näyttelyä oli mielettömän siistiä tehdä ja toivottavasti se myös näkyy!
Kiitoksia 03 Crewille, että päästitte kuvaamaan ja kiitoksia kaikille artisteille mielettömän hyvästä menosta!

Seuraava aiheeni on Alkoholi ja täytyy myöntää, että nyt tuli kyllä haastetta. Haasteellinen aihe, mutta omaa kyllä rahkeet johonkin todella suureen, joten tulkaa katsomaan 22.5. klo 21.oo, että onko luvassa jotain eeppistä.
Muistakaa tulla katsomaan myös ensi viikolla Heidin Amerikkalainen jalkapallo-aiheinen näyttely, se julkaistaan ensi viikolla, eli 15.5. klo 21.oo.

Kiitoksia kun katsoitte näyttelyni!

- Antti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti