sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Viikon 19 Viisikko; Amerikkalainen Jalkapallo

01 

 02

03 

04 

05


Jälkipuheet:

Kun sain tämän aiheen, mietin ensimmäisenä että voi apua. Urheilukuvaus ei ole minulle ennestään tuttu alue lainkaan. Suuri haaste siis tuli. Rohkeasti kuitenkin otin yhteyttä Tampereen Saints:in naisten ja miesten joukkueisiin että mahtaisiko päästä kuvailemaan heitä. Lupa irtosi, minut toivotettiin tervetulleeksi kuvaamaan heidän treenejään Pyynikin urheilukentälle. Kuvasin innoissani sekä naisten, miesten että junioreiden harjoituksia, mutta eniten kuitenkin naisten joukkuetta joista mielestäni onnistuin saamaan parhaimmat otokset näyttelyä varten. Kuvauskokemus oli hyvä, sain taas uutta oppia ja mielenkiintoni heräsi mennä toistekin heitä kuvaamaan. Kuvien myötä opin lajistakin samalla vähän lisää. 
Haluan kiittää Tampereen Saints:ia (etenkin naisten joukkuetta) ja samalla kutsua kaikki Viikon Viisikon seurailijat kannustamaan kesällä heidän pelejään! 
Seuraava aiheeni on: Puhelin, jonka julkaisu on 29.5 klo 21.
Viikon päästä näemme Antin tulkintaa aiheesta Alkoholi. 

Ps. Viikon Viisikon facebook sivuilla https://www.facebook.com/viikonviisikko/ nähtävissä tämänkin näyttelyn ylimääräistä kuvamateriaalia, tervetuloa katsomaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti